yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla yanında binanın çabucak havaialtılmasına imkân teşhisr, çatı eminğini katkısızlar. Ivedili çıkış bapları binaların mimarisına ve koskocamanliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Projeye en müsait Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı muhik kolayca açılan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nezdinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Icap bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak aşağıda durum düzlük illere özen vermekteyiz.

Bir sonraki blog yazgımızda sizlere yangın kapısı satın almaya karar vermeden önce kapı firmalarına sormanız müstelzim soruları listeleyeceğiz.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında eder değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, şık fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı kırıcı ilgisiz har yangın contası.

Yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalıdır. çoklukla mühür veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanoğlu ürkü olabilir ve bulundukları yerı yangın kapısı ayrılma kılmak gerek. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle amelî kullanıma sahip olan baplar sebebiyle insanoğluın panik durumu azalır ve güvenli çıkış sağlanır.

- İnternet sitesinin meselelevselliğini ve performansını arttırmak kanalıyla sizlere maruz hizmetleri yetiştirmek,

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar Yangın Çıkış Kapısı da göz önünde bulundurularak standartlara münasip halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve mesleklevsel yapısının korunması da yaşamsal Yangın Kapısı örutubet taşır.

Yamaç sayısı: Binaların daire nüshası bapların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı konstrüksiyonlarda her katta bir pare evgin çıkış bapsı arz almalıdır. Yüksek katlı kuruluşlarda katlar arasındaki intikallerde bile baplar bulunabilir.

Report this wiki page